كبدة بصوص الفلفل الرومي والكزبرة

بعد ما تحسّي إن الكبدة استوت ضيفي عليها الطماطم

المقادير:
½ كيلو كبدة بلدي
بصلة مفرومة
2 ثمرة طماطم
2 فص ثوم مهروس
3 ملعقة كبيرة زيت
ملح وفلفل وبهارات
بصلة مقطّعة شرائح
2 ملعقة كبيرة كزبرة مفرومة
2 ثمرة فلفل رومي مقطّعة شرائح

الطريقة:
1- اغسلي الكبدة كويس بالميه، وتبّليها بالبصل المفروم والملح والفلفل والبهارات.

2- حطّي الزيت في طاسة، وشوّحي فيها شرائح البصل والثوم لحد ما لونهم يبقى دهبي، وبعد كده حطّي الكبدة وشوّحيها معاهم على النار.

3- بعد ما تحسّي إن الكبدة استوت، ضيفي عليها الطماطم والفلفل الأخضر، وتبّليهم بالملح والفلفل على حسب ذوقك.

4- قبل ما ترفعي الكبدة من على النار ضيفي الكزبرة وقلّبيهم كلهم مع بعض، وبعد كده اغرفي الكبدة في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا.